Смартфонът има всичко, за да заеме челните места сред бюджетните

...
Смартфонът има всичко, за да заеме челните места сред бюджетните
Коментари Харесай

Разходка сред изящни есенни цветове с Huawei P smart 2021

Смартфонът има всичко, с цел да заеме челните места измежду бюджетните модели. Последните месеци на годиината обичайно в софтуерния бранш постоянно носят доста вълнуващи анонси от водещите компании и Huawei не прави изключение. Наскоро компанията показа новите флагмани Mate 40, 40 Pro и 40 Pro+. При това единствено месец, откакто в богатото фирмено портфолио дебютира и бюджетният модел Huawei P smart 2021. Р-серията към този момент се утвърди като една от най-успешните и качествените линии, а Huawei P smart се стреми да придвижи премиум чувството в ценовата категория под 400 лева Солиден в ръката, комфортен за работа При първия допир с телефона несъмнено прави усещане качеството на материалите и размерите - 165,7/76,9/9,3 mm, а тежестта е 206 грама, с което смарт телефонът се усеща повече от солидно в ръката без да се губи нищо от удобството при работа. Задният панел е от стъкло с огледална повърхнина, а в горният ляв ъгъл е ситуирана стилна плочка за камерите, които са 4 на брой. Рамките от двете страни са заоблени, а в долния и горния край са плоски, което е забавен дизайнерски щрих.

Долната част са ситуирани класическият 3.5 mm жак, един от двата микрофона, USB Type-C портът и високоговорителят. Отдясно се намира отличителният за модела бутон за отключване, в който е прикрит и скенер за пръстови отпечатъци, а над него се намират бутоните за силата на звука. Почти цялата предница на Huawei P smart 2021 е заета от 6.67-инчовия екран. Единственото, което се отличава на неговия декор, е централно разположената предна камера. Дисплей с реалистични цветове, камери за чудесни фотоси Като стана дума за екрана, той предлага FHD+ резолюция с реалистичните цветове, оптималната бляскавост и контрастност, които си проличават вечер и е много прелестен за ежедневна приложимост. Разполагате и с опцията да конфигурирате цветовия профил, с цел да подхожда повече на желанията ви.

Huawei P Smart 2021 има осемядрен чипсет Kirin 710A, 4 GB RAM и 128 GB вградена памет с спомагателен слот за SD карта, който е настрана от двете SIM отделения. Моделът е снабден с 4 камери. Основната е 48 МР с бленда 1.8f, има широкоъгълна 120-градусова 8 МР камера с бленда 2.4f и по един макро и дълбочинен 2 МР датчик с бленди от по 2.4f, съпроводени от LED мълния, а предната камера е 8 МР с бленда 2.0f и широкоъгълни благоприятни условия. И двете камери снимат 1080р видео при 30 к/с, като задната дсотига до 60 к/с. Основният датчик предлага наситени фрагменти с висок контрастност и подробност и доста малко фонов звук.
Широкоъгълният обектив може да се употребява във всички режими, а те се показват в HDR, Pro, High-Res, Super Macro, Light Painting, Slow-Mo, Panorama, Moving Picture, Stickers и Pro, а настрана място в интерфейса на камерата е отредено на портретния и нощния режим, където нещата стават вълнуващи и си личи положителната работа на алоритмите зад тези режими. Тоест телефонът има всички належащо за разходка, при която да се уловят изящните цветове на есента.
Батерия, което ще изкара и два дни Друг главен акцент е литиево-полимерната батерия с потенциал 5000 mAh, предлагаща по-висока устойчивост и сигурност, а също така е снабдена с 22.5W бързо зареждане, което е налично посредством включеното в комплекта зарядно. За половин час батерията може да се зареди до 50% от потенциала си, както дава обещание и производителят, а цялостното зареждане лишава малко повече от час. С един цялостен заряд телефонът устоя два дни и половина при умерена приложимост и малко над ден и половина при по-сериозно присъединяване на камерата и повече време, прекарано пред екрана. Производителност и програмен продукт Huawei P smart 2021 няма никакви усложнения при обработка на файлове, фотоси и видеоклипове, гейминг, сърфиране в интернет и обществените мрежи и мултитаскинг. Хардуерът е птимизиран добре за работа със софтуера и потребителския интерфейс и несъмнено демонстрира подвижност. Софтуерната функционалност се базира на Android 10, затрупан от фирмения EMUI 10.1.

Huawei Mate има лични приложения за търсене, работа с документи и навигация, наречени надлежно Petal Search, Petal Docs и Petal Maps. Освен че служи като интернет браузър със секция за вести, алтернатива за образно търсене и други, Petal Search разрешава елементарно и бързо да инсталирате приложения под формата на apk-файлове, като по този начин можете да намерите съвсем всички приложения, налични в Гугъл Play Store, в това число и тези на американската компания, които работят под формата на линкове към съответната услуга. Един образец - youtube отваря линк към настолния уебсайт на платформата. Petal Docs дава опция за работа с най-популярните файлови формати и алтернатива за синхронизация сред разнообразни устройства и колаборация сред консуматори, а Petal Maps ще поддържа работа на няколко езика в над 140 страни, само че към момента не е налично за евакуиране от App Gallery в България.

Други софтуерни допълнения са Smart Multi-Window, позволяващо да отваряте няколко приложения по едно и също време, Multi-screen Colaboration за връзка сред смарт телефоните и преносимите компютри на марката, опцията за лицево различаване, което прочее работи чудесно, и вградените AIфункционалности. Заключение Huawei P smart 2021 залага на хубав дизайн, забавни характерности и усъвършенствани соофтуерни качествс, което подсигурява, че ще заеме челните места в борбата на наличните смарт телефони. Телефонът е заслужен да бъде част от Р-серията и ще накара притежателите му да се гордеят от качествата и представянето му. Наличните цветове са Blush Gold, Crush Green и Midnight Black, а цените варират сред малко над 350 лв. в свободна продажба или с подобаващ проект при мобилните оператори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР