Смарт телевизори, смарт часовници, смарт колони и смарт крушки. Интелигентният

...
Смарт телевизори, смарт часовници, смарт колони и смарт крушки. Интелигентният
Коментари Харесай

10 умни устройства, които ще поискате да имате още сега

Смарт тв приемници, смарт часовници, смарт колони и смарт крушки.

Интелигентният дом не може да се ограничи с тях.

Затова имаме няколко хрумвания, които си коства да имате поради по време на вашия поход към по-модерно и нехайно всекидневие.

На пазара ще откриете няколко странни, само че много практични смарт устройства. Те ще ви приближат до дома на бъдещето.

Душ глава Kohler Moxie

Това смарт допълнение към душа няма да ви следи с камера или да нарушава по различен метод персоналното ви пространство. То съставлява безжична Bluetooth колонка, която ще ви помогне да създадете съвършената атмосфера за релаксация в банята.



Лесно се смъква от душа и може да го вземете със себе си когато и да е. Особено когато има потребност от презареждане!

Касичка прасенце Porkfolio

Всяко дете има потребност от касичка, благодарение на която да стартира да развива потребните си привички за боравене с пари.

Един от методите да го извършите е посредством Porkfolio от Wink.



Монетите се събират по обичайния метод в коремчето на прасето, само че това не е всичко. Можете да свалите специфичното приложение Wink, с цел да следите размера на събраната сума.

Така елементарно ще държите под надзор проекта за икономисване според от задачите, които сте си сложили, написа slashgear.com. Тази касичка е с вградени датчици, които ви сигнализират по смарт телефон или таблет, когато някой я реалокира или преобърне.

Постелка с алармен часовник

Когато сте настроили алармата на смарт телефона си, е прекомерно елементарно да я изключите. Не подобен е казусът с тази смарт постеля за спалнята.

За да си дадете още време за сън, ще се наложи да станете и да го извършите във отвесно състояние.



В постелката са вградени високоговорители с впечатляваща мощ на звука - от 90 до 120 децибела. Те няма да спрат, до момента в който в действителност не станете от леглото.

Станете началник готвачи с Anova sous vide cooker

Да станете началник готвачи изисква години на отдаденост, процедура и самообладание. Не и с този акуратен кукър.



Необходимо е единствено да поставите храна във вакуумираща се торбичка и по-късно да настроите температурата на готвене. След това може да отстъпите обратно. Устройството ще свърши своята работа и ще наблюдава процеса, с цел да се насладите най-после на добре сготвена вечеря.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР