Смарт стаята е на пл. Света Неделя до събота и

...
Смарт стаята е на пл. Света Неделя до събота и
Коментари Харесай

Умна стая в центъра на София представя новото поколение умни домове FOHAR от Europroperty

Смарт стаята е на пл. Света Неделя до събота и дава отговoр на въпросите какво значи интелигентен дом, интелигентна локация, интелигентна архитектура и интелигентна инвестиция през днешния ден.
От през днешния ден до събота (16 -18 май) на пл. Света Неделя поданици и посетители на София могат да прегледат една интелигентна стая, която гостува в центъра на града, с цел да показа най-новият жилищен план на Europroperty. FOHAR е чисто нов комплекс в полите на Витоша, с който компанията навлиза в бързо развиващия се по целия свят сегмент на смарт жилищата. FOHAR ще бъде “умен дом ” заради няколко аргументи, защото предлага smart home ready инфраструктура и решения, интелигентна локация за по-здравословен метод на живот, устойчива архитектура, съобразена с околната среда и интелигентна инвестиция в бъдещето на своите клиенти.


Смарт стаята показва плана с видео проява и добавена действителност, която дава опция на посетителите да се пренесат в спокойната атмосфера в подножието на Витоша и да се срещнат сами с архитектурата и разпределенията на компекса и smart home ready опциите, които той предлага
FOHAR беше показан за медиите и със особено събитие с присъединяване на Христо Чепишев, ръководещ шеф, Евгения Диканска, изпълнителен шеф и Бистра Друмева, мендижър Маркетинг и продажби от Europroperty и арх. Атанас Панов и арх. Ивайло Игнатoв от “ЛП Арх ” ООД – проектанти на FOHAR.

В свят, в който технологиите трансформират живота ни съвсем всекидневно, FOHAR предлага умни технологии и e плануван като интелигентна инвестиция, която планува комфорта на жителите си дълготрайно, осигурявайки богат набор от smart home ready благоприятни условия. Вградените функционалности разрешат на модерния човек да ръководи отдалечено сигурността, отключването и отоплението си с едно придвижване посредством телефона, още преди да е тръгнал от офиса. Домовете в комплекса са снабдени с окабеляване и инфраструктура, с която притежателите ще могат да надграждат своя комфортен и добре плануван дом с последните софтуерни новости и отсега нататък и да употребяват новите умни устройства, от които ще имат потребност и в бъдеще.


FOHAR се отличава и със своята интелигентна локация на чист въздух в планината, която подсигурява по-устойчив и здравословен живот измежду зелена околна среда, успокоение и тишина, и невероятна панорама към града, единствено на 15 минути от центъра на София
Разположен в подножието на Витоша, на терена на някогашния държавен цех за фотохартия “ФОХАР ”, на основна улица сред Бояна и Драгалевци, със лична едноименна спирка на градския превоз, FOHAR e в центъра на спираща дъха панорамна гледка  – по едно и също време към целия град, телевизионната кула и планината, на която жителите на комплекса ще се любуват всекидневно. Локацията e елементарно налична от центъра на София и покрай заведения за хранене, хранителен магазин, детски център и детска градина, еко пътеки за отмора и разходка. Всичко това прави FOHAR интелигентен избор на чудесно качество на живот за всеки, който не желае да живее в джунглата на пренаселените елементи на града.

FOHAR e интелигентна инвестиция , защото комплексът предлага поддръжка и проведена среда, която да дава отговор на потребностите на всеки актуален човек с всички нужни функционалности – красиви междублокови пространства, градини с пейки, детски ъгъл, фитнес, spa център, ресторант, защита. Разумната междинна цена от 1000 евро без Данък добавена стойност на квадрат при покупка на зелено дава опция за добре премислена инвестиция в бъдещето, а първите 30 жилището ще са с отстъпка до 950 евро/ кв. м. без Данък добавена стойност.
FOHAR се отличава и с интелигентна архитектура , въображаема в подтекста на заобикалящата комплекса околна среда и в крайник с последните софтуерни новости и устойчиви материали
Естетичната архитектура, добре плануваните и комфортни разпределения на жилищата във FOHAR са дело на небезизвестните арх. Атанас Панов и арх. Ивайло Игнатoв от архитектурното студио “ЛП Арх ” ООД, доказалo стила и качеството на работата си с някои от най-модерните, красиви и функционални здания в София.



Водеща цел в работата ни по плана бе да разположим постройките в комплекса по този начин, че сред тях да има задоволително въздух и светлина, с цел да не пречат на гледката към планината от едната страна, и към града от другата. За оптимален комфорт на жителите, пространството сред постройките е богато озеленено. За още по-модерен, природосъобразен и моден тип в естетика с планината и заобикалящата природа, ниската част от жилищната постройка ще бъде покрита с озеленена покривна градина. ”, описа арх. Панов по време на събитието за медиите.

“Раздвижването на пазара на жилищни парцели в София от последните години е удостоверение за това, че София става съвременен град, който гледа напред в бъдещето и жителите на града са узрели за новото потомство умни жилища и вложения, каквито им предлагаме с FOHAR. Горедеем се с жилищния план FOHAR, защото той потвърждава новаторското мислене, на Europroperty и се отличава с тeхнологично устойчиви и новаторски решения за модерните градски хора. ”, показа Христо Чепишев за мястото на FOHAR в портфолиото от вложения на Europroperty.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР