Смърт на новородено дете в село Радовене разтърси хората. Атанаска

...
Смърт на новородено дете в село Радовене разтърси хората. Атанаска
Коментари Харесай

Смърт на новородено – убийство или нещастен случай

Смърт на новородено дете в село Радовене раздруса хората. Атанаска е родила във външна тоалетна мъртво детенце, като сега се обяснява дали става въпрос за ликвидиране или трагичен случай.

Атанаска е живяла с  Миглен от 5 месеца, само че съгласно експерти не е била записала своята бременност.

„ Атанаска и Миглен са положителни хора. Запознали са се по интернет и живеха добре. Личеше си, че Атанаска е бременна. Разбрахме за случая от колата за спешна помощ, която пристигна сутринта ”, съобщи по Нова Тв една от съседките на фамилията Марица.

Георги Костов от „ Закрила на детето ” пък разгласи, че Атанаска има още едно дете – на 3,5 години, което към този момент е настанено в приемно семейство.

„ След като майката е родила мъртво дете в тоалетната, тя е е откарана в болница. Тя има и по-голямо дете – на 3,5 години, което е било оставено при нейни близки, които, обаче не са й родственици. То е живяло 5 месеца с тях, основана е прочувствена връзка сред него и тях, само че дублирам, те не са родственици. Заради неяснотата към това действие с мъртвото новородено, ние  настанихме по-голямо дете на майката в професионално приемно семейство ”, съобщи Костов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР