Смърт на карнавала в Нотинг Хил: Предлага се награда от 20 000 британски лири за залавянето на убиеца на рапъра TKorStretch

...
Офицерите се чувстват вцепенени за престъпление с нож“Детектив инспектор Лора
Коментари Харесай

„Офицерите се чувстват вцепенени за престъпление с нож“

Детектив инспектор Лора Семпъл каза: „Измина една година от смъртта на Такайо и семейството му остава съсипано в неговата загуба.

„Синът му, който е роден през ноември, расте, без никога да е познавал баща си.

„Такайо беше талантлив рапър и певец от Бристол, който посети карнавал с приятелите и сестра си. Той не беше направил нищо, за да провокира нападението този ден.

„Все още наистина се нуждаем от помощта на всеки, който има информация, за да изправим отговорните пред правосъдието. Надявам се, че предложението за тази значителна награда от благотворителната организация Crimestoppers с призива да се свържете с тях анонимно ще насърчи хората да постъпят правилно. в средата на голяма тълпа.

Детективите казват, че е имало няколкостотин души в непосредствена близост до инцидента и искат да чуят от всеки, който е снимал или правил снимки по това време.

Прочетете повече в Sky News:
Мъж, арестуван след намушкване с нож близо до Британския музей
Смъртоносните намушквания с нож в Англия и Уелс са най-високи, откакто се регистрират

Алекса Лукас от Crimestoppers каза: „Знам колко трудно е да говориш, но можеш да направиш разликата. Всяка част от информацията, независимо колко малка е, е стъпка по-близо до намирането на справедливост за Такайо."

Петима души са арестувани досега и пуснати под гаранция в очакване на по-нататъшно разследване.

Наскоро , 23-годишен мъж беше задържан в Шепърдс Буш, западен Лондон, на 18 август по подозрение в убийство. Той беше освободен под гаранция до средата на ноември.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР