Смърт на българин във Великобритания остава неразгадана вече почти една

...
Смърт на българин във Великобритания остава неразгадана вече почти една
Коментари Харесай

Смърт на българин на Острова. Разследването буксува вече година

Смърт на българин във Англия остава неразгадана към този момент съвсем една година. Девет месеца, откакто тялото на Валентин Качанов беше открито в река Темза, полицията в графство Есекс разгласи, че не е допустимо да се откри повода за гибелта на 27-годишния ни съотечественик.
Валентин беше разгласен за търсене през февруари предходната година. Качанов бил в неопределеност от 8 февруари 2019. В същия ден той позвънил на майка си в България, а по-късно напуснал дома си в Западен Търрок и оттогава фамилията му нямало контакт с него. Последно бил видян в локален търговски център.

Три месеца по-късно тялото му беше открито от органите на реда. Според полицията мъжът се е озовал във водата единствено няколко часа, след извършения телефонен диалог. Пос лучая имаше и арестуван - 22-годишен мъж, който по-късно е бил освободен.

Аутопсията не съумяла да покаже причина за гибелта на българина. Според проверяващите доста евентуално е Ковачев да е станал жертва на непознати, пишат от BBC. Властите не са разкрили следи от принуждение или пострадвания при самозащита. Няма обаче и доказателства да става въпрос за самоубийство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР