Смарт гривна с всички необходими функции за здравословен начин на

...
Смарт гривна с всички необходими функции за здравословен начин на
Коментари Харесай

Honor Band 5 – мери пулса и кислорода в кръвта, издържа 50 метра под вода

Смарт гривна с всички нужни функционалности за здравословен метод на живот, комфортна, красива и налична за поръчки на изключителна цена

Honor Band 5 е моден аксесоар за носене на китката, лек и комфортен, с доста функционалности

Ако се стремите към здравословен метод на живот, фитнес гривната е онази симпатична „ джаджа ” на китката, която ще ви помогне да постигнете заложените цели. Ново модел Honor идва с най-хубавите качества на известния бранд и на цена, която няма да ви остави безразлични.

Смарт гривната Honor Band 5, правоприемник на модела Honor Band 4, към този момент e налична за предварителни поръчки в онлайн магазина Tomtop единствено за $28,29 в интервала 24-31 август, с безвъзмездна доставка до България, оповестиха от световния търговец. Устройството се нарежда като по-достъпна опция на Fitbit или Garmin Vivofit 4.

Honor Band 5 има отличен AMOLED екран с голям брой “лица”

Какво получавате, в случай че изберете този артикул за сателит в всекидневието си, при спортуване, работа, развлечение и отмора? Първо, един моден аксесоар за носене на китката, който е лек – единствено 22,7 грама, удобен и с доста функционалности. И изключително значимо, грижлив за здравето ви.

Гривната е леко извита изпод, с цел да пасне идеално на китката и е доста тънка, със силиконова каишка, тъй че стои стилно и красиво. За това способства и цветовото разнобразие – Honor Band 5 идва в разнообразни цветове: черен, зелен, розов и наследник.

Honor Band 5 се отличава със жанр, улеснение и разнообразни цветови разновидности

Едва ли бихте могли да желаете повече от екрана. Той пъстър AMOLED, с диагонал 0,95 инча и резолюция 240×120 пиксела, което значи висока компактност от 282 ppi (пиксела на инч). Дисплеят има голям брой „ лица ” – можете да изберете това, което ви харесва най-вече при другите сюжети на потребление на гривната.

Друга отличителна характерност на Honor Band 5 е водоустойчивостта. Смарт гривната има рейтинг 5ATM, което значи, че можете да я употребявате безпроблемно в дъжда, при миене, под душа и даже когато плувате. Според спецификациите, гривната ще остане невредима на 50 метра под водата.

Honor Band 5 мери пулса непрекъснато и следи кислорода в кръвта

Вероятно мнозина ще оценят най-вече и способността на фитнес гривната да мери непрекъснато пулса (с технология TruSeen 3.0) и предлага данни в действително време. Нещо повече, както и своя предходник, тя включва функционалност за следене на равнището на О2 в кръвта. Тази характерност се назовава SpO2 екран и към този момент е задействана от Honor, за разлика от съперниците, които са оповестили, че я поддържат.

Следеното на кислорода в кръвта е значимо по две аргументи. Първо то дава по-ясна картина за качеството на съня. И второ, SpO2 мониторът на Honor Band 5 ще ви помогне да откриете умората и да планирате тренировките си за по-подходящо време, както и да знаете по кое време не би трябвало да работите.

Honor Band 5 идва с тънка и здрава силиконова каишка

Моделът идва с всички нужни фитнес функционалности за следене на физическата интензивност. Гривната поддържа 10 режима за разнообразни типове спортуване, включително колоездене, бягане, плуване и други

Очаквано, Honor Band 5 демонстрира на екрана известията от смарт телефона – текстови известия и телефонни позвънявания. Гривната поддържа и NFC връзки, само че тази алтернатива към този момент не е известно да се поддържа отвън Китай.

Honor Band 5 е потребен аксесоар на извънредно налична цена

Що се отнася до автономността, гривната се оправя доста добре. С едно зареждане на батерията с потенциал 100 мАч, фитнес гривната може да ви служи в продължение на две седмици и даже повече, в случай че я употребявате в режима на намалена мощ.

Можете да си поръчате още в този момент този първокласен артикул тук: Honor Band 5 на цена от $28,29 в интервала 24-31 август, с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР