Смарт часовниците, използващи Google Wear OS имат по-малко възможности от

...
Смарт часовниците, използващи Google Wear OS имат по-малко възможности от
Коментари Харесай

Google купи за $40 милиона от Fossil секретна технология за смарт часовници

Смарт часовниците, употребяващи Гугъл Wear OS имат по-малко благоприятни условия от Apple Watch, изключително в областта на фитнеса и здравето. Но интернет колосът има намерение да се оправи с това закъснение, като купи технологиите на Fossil за $40 милиона .

Съвместната работа на Гугъл и Fossil няма да се ограничи единствено със закупуването на интелектуалната благосъстоятелност на компанията. Според думите на вицепрезидента на Fossil Грег МакКелуей (Greg McKelvey), Гугъл и Fossil взаимно работят върху някакъв напълно нов артикул, какъвто до момента не е представян на пазара. Новата технология към момента е секретна, а фирмите към този момент не споделят никакви детайлности за нея.

„Подобен артикул към момента не е представян на пазара и ние считаме, че продуктът ще бъде доста прелъстителен за потребителите“ – сподели МакКелуей.

Fossil на процедура независимо усъвършенства опциите на Wear OS. Да си напомним, че смарт часовникът Fossil Sport с цена $255 бе един от първите налични артикули, основани на SoC Qualcomm Snapdragon Wear 3100, дала опция за увеличение на самостоятелната работа на смарт часовниците и разширението на тяхната функционалност в региона на фитнеса.

Миналата година се появи информация, че Гугъл има намерение да показа собствен смарт часовник, само че интернет колосът отхвърли тази информация. Но това бе през 2018 година. През 2019-та доста неща могат да се трансформират.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР