Смарт часовникът е станал по-компактен, по-бърз и по-отзивчивApple Watch Series

...
Смарт часовникът е станал по-компактен, по-бърз и по-отзивчивApple Watch Series
Коментари Харесай

Новият Apple Watch залага на безрамков дизайн

Смарт часовникът е станал по-компактен, по-бърз и по-отзивчив

Apple Watch Series 4 идва с повишен размер на екрана, за сметка на по-тънките рамки

Наред с шумната премиера на нови смарт телефони, Apple повдигна през вчерашния ден завесата и пред последващо потомство на фирмения смарт часовник – Watch Series 4. Най-отличителната специфичност на модела, показан в Купертино, е безрамковият дизайн.

За сметка на по-тънките рамки, размерът на екрана е повишен с 35% и 32% надлежно за дребната и огромната версия. При това габаритите като цяло са понижени, включително дебелината на смарт часовника.
още по тематиката
Apple Watch Series 4 ще се предлага в два размера – 40 мм и 44 мм. В колелото Digital Crown е добавена тактилна реакция, или чувство за леки кликове при приплъзване.

Новите смарт часовници се базират на 4-ядрен, 64-битов процесор S4 от ново потомство. Според Apple, този чип е два пъти по-производителен от своя предходник.

Говорителите на часовника пък са способни да излъчват с 50% по-силен тон. Керамичният похлупак на смарт часовника обезпечава по-добра проводимост на сигнала. Apple Watch Series 4 идва също с усъвършенствания в акселерометъра и жироскопа – скоростта на премерване е нараснала с 800%.

Apple Watch Series 4 ще се предлага с два размера на екрана – 40 мм и 44 мм

Налична е и нова функционалност за електрокардиограми. Използват се електроди, вградени в Digital Crown, както и нов електрически сензор за сърдечен пулс, ситуиран на задния панел. Когато потребителят отвори съответното приложение и натисне с пръст колелото, след 30 секунди ще получи данни за сърдечния пулс.

Нещо повече, Apple Watch Series 4 е кадърен да разбере дали неговият притежател е паднал и да повика помощ, в случай че това се постанова. Времето за самостоятелна работа на смарт часовника доближава 18 часа.

Предварителните поръчки на Apple Watch Series 4 (GPS версия) стартират на 14 септември в 26 страни по света, до момента в който Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) ще е наличен в 16 страни. И двата модела излизат на пазара на 21 септември на цени от $499.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР