Сляпата ясновидка Баба Ванга е направила няколко зловещи предсказания за

...
Сляпата ясновидка Баба Ванга е направила няколко зловещи предсказания за
Коментари Харесай

Сбъдва се най-страшното предсказание на Ванга

Сляпата ясновидка Баба Ванга е направила няколко злокобни предсказания за 2024 година - и в този момент още едно се сбъдна, защото доста хора се разсъниха през днешния ден в суматоха, откакто чуха тревожни звуци.

Въпреки че Баба Ванга е умряла преди повече от 25 години, тя е предсказала неща, които се сбъдват и през днешния ден. В детството си е ослепяла, само че това не е затъмнило нейното " трето око ".

Едно от предсказанията ѝ за 2024 година се отнася до икономическата рецесия в Обединеното кралство - където Брутният вътрешен продукт е понижен с 0,3 % за три месеца, което е повече от предстоящото.

Сега се сбъдна още едно предсказване: ужасни метеорологични условия, при които доста британци се разсънват тази нощ от необикновено мощни стихии, които някои оприличават на взривяване на бомба.

Тя е предсказала както 11 септември, по този начин и Brexit

През нощта в небето се разнасят необикновен брой изстрели, а мощни гръмотевици разсънват доста хора. Баба Ванга имала привидение, че тази година ще бъде белязана от ужасни метеорологични събития и естествени бедствия.

Според предсказанията се чака орбитата да се промени за малко време - нормално това лишава сред 100 000 и 400 000 години, само че в случай че се случи по-рано, може да провокира проблеми, в това число климатични разстройства и нараснали равнища на радиация.

Все отново не всичко е неприятно, защото второто предсказване на ясновидката беше, че през тази година ще забележим огромен пробив в опазването на здравето, а през последните седмици се появиха вести, че сега се приготвя ваксина против рак на белия дроб.

Учени от Оксфордския университет, Института " Франсис Крик " и Лондонския академични лицей работят взаимно върху " LungVax ", която е получила финансиране от съвсем 2 млн. евро.

Освен това словенски откриватели неотдавна сполучливо излекуваха вариация на рака на простатата, която другояче се счита за нелечима.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР