Слушам големите “юридически експерти във Facebook! Какво сте очаквали от

...
Слушам големите “юридически експерти във Facebook! Какво сте очаквали от
Коментари Харесай

Журналист от Биволъ: Какво сте очаквали от изслушването на Гешев, да направи пълни самопризнания ли?

" Слушам огромните “юридически специалисти ” във Фейсбук! Какво сте очаквали от чуването на Гешев? Да направи цялостни признания в Парламента и да си посипе главата с пепел? Да си надене самичък белезници и да тръгне към пандиза?

Да, Гешев се държа безпределно надменно, само че ужасът и суматохата бяха изписани на лицето му! Бяха видни даже под маската. Изглеждаше, като човек приел солидна доза антидепресанти и успокоителни. Може би с алкохол.
 Михаил Кръстев пита: Скри ли се Христо Иванов от дебата с Иван Гешев в Народното събрание? Михаил Кръстев пита: Скри ли се Христо Иванов от дебата с Иван Гешев в Народното събрание?
Размишлявам по какъв начин по този начин на Иван Гешев му се размина да бъде размазан от справедливата юридическа мощност на протестните партии по време на вче...

Зад наситената му с правни термини тирада си пролича юридическа непросветеност. Опита се за затъне в нормативистика, с цел да не дава отговор всъщност. И не му се получи ", във Facebook.

" Когато лъжите му са явни, какво очаквате да създадат депутатите? Да го мерят с пепелници или да го бият със столове? Още 2-3 чувания и самичък ще си иде!

Иначе аз бих го питал за СРС-тата по “Недосегамите ” и за тези 50000 евро, дето били готови за него, но по какъв начин да е. Не беше това тематиката. За подкупите да се надяваме, че ще бъде разпитан в процесуално качество пред углавен съд. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР