Слушах тази сутрин така наречената професорка Антоанета Христова /няма да

...
Слушах тази сутрин така наречената професорка Антоанета Христова /няма да
Коментари Харесай

Психиатър за Антоанета Христова: За едно е права - много сме различни от идола й

Слушах тази заран по този начин наречената професорка Антоанета Христова /няма да я съпоставям с Матросов, тъй като той е герой/ по какъв начин се мята с едни облечени гърди да брани своя кумир.
Тя е от градителките на култа към личността, придава му наукообразен тип, съвсем идеологически, вкарва комплицирана терминология в простите неща - " културологични разлики ", " борба на тълкования " /за записите/ и така нататък
Моме профеоркЕ, за едно си права - културологично сме доста, но доста разнообразни с идола ти - каруцарския речник не го употребяваме дори на масата след третата ракия. И няма да има никаква борба на тълкования, тъй като няма потребност от такива - то е ясно, дори за тулупите като нас, че това е стилът Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС).
Разликата е, че ти пудриш думите и къдриш изреченията, написа известният психиатър лекар Цветеслава Гълъбова в обществената мрежа фейсбук.
Да ти кажа, че измежду протестиращите има доста хора, които, при нужда, си играят много по-добре с думите, ползвайки ги по точното им предопределение. За тези хора к......р, п.......а и така нататък са тъкмо това, което са.
Културологично ясно ли се показах, ще се бием ли на полето на интерпретациите Аз съм подготвена, тъй като за разлика от множеството публицисти бих те питала какво тъкмо значи това, какво имаш поради и ще мога да те сразя с твоите " оръжия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР