Служителят от фирмата за контрол върху лишените от свобода не

...
Служителят от фирмата за контрол върху лишените от свобода не
Коментари Харесай

Министър Радев за избягалия затворник: Гоним го

Служителят от компанията за надзор върху лишените от независимост не е участвал на обекта, откъдето е избягал пандизчията в Ловеч, сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев по време на парламентарния надзор.

Вчера пандизчия ът Борис Иванов избяга от външен обект, където бил на работа . Полицията го търси. Иванов и злежавал 13-годишна присъда за блудничество и обири в пандиза в Ловеч . В началото на този месец, откакто изтърпял над половината от наказването си, бил изместен в общежитие от открит вид към пандиза. В четвъртък той избяга от работното си място. Вътрешният министър Валентин Радев съобщи, че незабавно след подаването на сигнала, че пандизчията го няма, е почнало издирването. Създадена е нужната организация, ревизират се адресите на хора от близкото обграждане на беглеца, правят се инспекции на железопътния и автобусния превоз в страната.
 

Пред публицисти Радев сподели, че откакто министър председателят го попитал в Народното събрание дали са хванали пандизчията, той му дал отговор " Гоним го ". Министърът показа, че е оптимист по случая.

На въпрос дали би трябвало да поеме политическата отговорност и да подаде оставка, министърът съобщи, че в случай че министър председателят реши, ще напусне поста. " Всеки министър несъмнено ще ви каже " Да, какво като подам оставка, няма да се решат проблемите. Не знам, може и да се решат, като ме сменят с някой по-добър или който се оправя по-добре. Тази преценка дали се оправя министър добре или не, я прави този, който ни е предложил. Това е министър председателят. Освен това министър председателят е от тази система, той вижда дали се оправяме или не, аз рапортувам непрекъснато какво вършим, без да си описвам фантазиите, и знам какво вършим с политическия кабинет, с професионалното управление и смятам, че сме в вярната посока. Трябва ни време ", сподели министърът и добави: " Стараем се оптимално, мобилизирали сме всички, ще има много офанзиви против нас, вършим много промени, макар че споделих, че не съм бунтовник, опитваме се да го създадем постепенно, деликатно и по разпоредбите. Дано вършим вярно неща и тези, които ни правят оценка, да кажат ".
 


На въпрос дали съгласно общест вото той се оправя като министър, Радев сподели: " Как да ви кажа. Аз си мислех, в случай че ми зададе някой подобен въпрос по какъв начин да отговоря. Знаете ли, че в едно семейство за изневярата финален схваща този, на който е изневерено . Аз финален ще схвана дали се оправям. Аз си мисля, че се оправям " , сподели той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР