Служителят на правителствената пресслужба, който днес си позволи грубо да

...
Служителят на правителствената пресслужба, който днес си позволи грубо да
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Сгафилият подчинен на Борисов изпратил SMS на журналистката, която удари! В него пише...

Служителят на държавната пресслужба, който през днешния ден си разреши жестоко да удари пловдивски публицист, се извини на потърпевшата посредством есемес, научи извънредно БЛИЦ.

Ето какво тъкмо гласи известието:

" Колега, желая да ви се извинява за моята остра реакция, която сигурно не беше най-правилната. За най-голямо страдание в раката, с която се пробвах да отблъсна вашия опит за фотография държах железен микрофон и това аргументи тежест на моя размах. Преди всичко скърбя, само че и двете страни не реагирахме професионално. Л. Методиев. "

От него излиза наяве, че неприятната обстановка е станала поради опита на кореспондентката на двете медии в Пловдив да направи фотоси на премиера.

Както БЛИЦ заяви, чиновник на държавната пресслужба удари в ръката публицист по-рано през днешния ден, по време на посещаване на борисов в село Маноле. След като министър председателят разбра за случката принуди мигновено служителя да се извини, осъждайки реакцията му.

Премиерът бе в Маноле, където дружно с министър Боил Банов изкачиха най-голямата могила на Балканите, а ръководителят на разкопките доцент Костадин Кисьов им споделя повече за откритията и значимостта на обекта.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР