Служителят на НСО, който блъсна дете в четвъртък вечерта е

...
Служителят на НСО, който блъсна дете в четвъртък вечерта е
Коментари Харесай

Служителят на НСО, който блъсна дете в четвъртък вечерта е в шок

Служителят на НСО, който блъсна дете в четвъртък вечерта е в потрес. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота " по БТВ представителят на НСО Веселин Нинов. „ Не е етично да споделям елементи от персоналния му свят. Но, убеждавам ви, той много тежко приема случая ", акцентира Нинов и означи, че този чиновник има подготвеност да поеме виновност за случая, в случай че такава бъде открита и се усеща виновен.
Относно упрека на премиера Борисов, че обществеността не е била осведомена в точния момент за случая, Нинов сподели: „ Министър-председателят е едно от охраняемите лица по нашия закон. Не би било етично по никакъв метод да разясня, като чиновник на НСО, да вземам от отношение по позиция на охраняемо лице. Чисто кардинално и фактологично, допускам вие знаете, към всеки един миг ние сме дали информацията, която сме могли и с която сме разполагали, дръзвам да настоявам, в точния момент ".
Нинов не уточни с акуратност какъв брой тъкмо чиновници работят сега в НСО, като сподели, че информацията е поверителна, само че загатна, че те са под наличния щат. Той удостовери, че бюджетът на институцията от 40 млн. е обществен. По отношение на предложенията за слагане на камери в колите за видеонаблюдение той съобщи: „ Неофициално такава концепция беше коментирана, след встъпването в служба на бригаден военачалник Красимир Станчев и такава концепция е в развой на обсъждане ". „ Тя, несъмнено, би трябвало да бъде и ресурсно обезпечена, и софтуерно. Но концепцията заслужава съществено внимание ", сподели още Веселин Нинов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР