Служителят на ДАНС с инициали Б.Х. е работил по направление

...
Служителят на ДАНС с инициали Б.Х. е работил по направление
Коментари Харесай

Прокуратурата: Служител на ДАНС е задържан за подкуп

Служителят на ДАНС с букви Б.Х. е работил по направление " Земеделие ". Той проверявал постъпващи информации за непозволено приемане на средства от Държавна фирма " Земеделие " от аграрни производители в региона.

Той провел няколко срещи с фермер, по време на които изискал и получил пари, с цел да не прави инспекции по отношение на него и да отклонява вниманието от него. Обвиняемият е бил арестуван на 11 ноември при взаимна акция на прокуратурата и Дирекция " Вътрешна сигурност " на ДАНС при приемането на втората парична сума.

По делото са осъществени голям брой дейности по следствието - обиски, претърсвания и изземвания, разпити на очевидци. Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Предстои да бъде направена преценка за внасяне в съда на искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ". Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което е упрекнат той е отнемане от независимост до 6 години и санкция до 5 хиляди лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР