Служителка в "Макдоналдс" от Тайван сподели своята история на отслабване,

...
Служителка в "Макдоналдс" от Тайван сподели своята история на отслабване,
Коментари Харесай

Сладка азиатка отслабна с 15 кг, хранейки се само храна от Макдоналдс

Служителка в "Макдоналдс " от Тайван показа своята история на намаляване, която почнала поради засегнатост на сътрудник, написа "Ейа Уан ".

По време на работа сътрудник споделил на момичето, че тя има тлъсти крайници и се учудил, че тя изобщо може да обуе пола.
 Фото Dcard

При растеж от 155 сантиметра момичето тежало 64 кг и непрекъснато се тормозило за външия си тип. А след рецензиите от страна на сътрудника ѝ, тя напряко рухнала.

Но момичето съумяло да си върне духа и да реши да се вземе в ръце, измисляйки специфична диета.

Понеже тя работила в ресторант за бързо хранене, то там се и хранела три пъти на ден. Въпреки това, момичето съумяло да смъкна 10 кг за 3 месеца.

Момичето спряло да яде сладко, пило доста течности и почнало да яде единствено кюфтетата от хамбургерите, салати, яйца и пиле без кожа.

"Пържените картофи, сладоледът, ябълковият кекс, пилешко с кожа, питките за хамбургерите, супата от царевица и сладките питиета - аз се отхвърлих от всичко това по време на диетата ", споделя младата жена.
 Фото Dcard
В един миг обаче тежестта спряло да спада. Момичето почнало да спортува. То почнало да тича три път в седмицата и да върви в залата за фитнес.

Така то съумяло да смъкна още 5 кг. В момента хубавицата тежи 49 кг и е във екстаз от резултата. Според брюнетката, от самото начало тя не е взимала никакви хапчета или питиета за намаляване.
 Фото Dcard
"Когато се качих на кантара и видях цифрата четири, се разплаках ", споделя младата жена.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР