Служителка на реда в Уелс е била принудена да напусне

...
Служителка на реда в Уелс е била принудена да напусне
Коментари Харесай

Полицайка, преспала с жертва на сексуално насилие: Поддадох се, а не трябваше

Служителка на реда в Уелс е била принудена да напусне под напън на своите началници, откакто било открито след вътрешна инспекция, че е имала интимни връзки с жертва на закононарушение от полов темперамент, до момента в който е изпълнявала служебните си отговорности.

44-годишната Андреа Грифитс е имала чуване пред дисциплинарната комисия, на което било установено, че е направила сексуален акт с мъж, за чиято сигурност е трябвало да бди. От полицейския сектор, в който е работила, обясниха, че в случай че Грифитс не беше напуснала, е щяло да бъде уволнена.

След напускането си е била добавена в лист с провинили се чиновници, на които им е неразрешено да практикуват специалността си в бъдеще. Сега обаче някогашната полицайка апелира в съда тази възбрана, като съумя да завоюва делото на първа инстанция.

Пред магистратите Грифитс е декларирала, че е правила секс с въпросния мъж единствено един път, а не както настояват от някогашната ѝ работа –  " няколко пъти във и отвън работно време ".

Тя се впусна в извънредно несъответствуваща връзка с уязвим мъж. Тя трябваше да го пази, а вместо това тя е преспала с него, изясни в качеството си на очевидец някогашната ѝ колежка от полицията Ейми Кларк.

Самата Грифитс сподели, че се е поддала и " съжалява надълбоко " за дейностите си, осъществени през 2015 година, и с цел да се измъкне от неловкото състояние пред сътрудниците си, е " трябвало " да напусне, отбелязва " Дейли Мейл ".



Андреа Грифитс е признала пред съда, че е работила непрофесионално и неетично (North Wales Police headquarters)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР