Служителка на „Паркинги и гаражи“ в Благоевград е блъсната от

...
Служителка на „Паркинги и гаражи“ в Благоевград е блъсната от
Коментари Харесай

Служителка на „Паркинги и гаражи”, погребала сина си само преди месец, понесе жесток удар

Служителка на „ Паркинги и гаражи “ в Благоевград е блъсната от лек автомобил. Пътният случай станал към 17,10 часа в понеделник на ул. „ Гьорче Петров “, оповестява struma.bg.

49-годишен лидер на лек автомобил „ Опел Мерива “ блъснал при придвижване на заден ход 62-годишната Е. Ангелова от Благоевград. Водачът персонално транспортирал потърпевшата до незабавно поделение на благоевградската болница.

За случая е осведомена и полицията. От ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград през вчерашния ден оповестиха, че тестът с дрегер е отчела съществуване на 0,75 промила алкохол в издишания въздух на пешеходката, тя се движила погрешно по пътното платно.

62-годишната служителка на „ Паркинги и гаражи “ отричала да е използвала алкохол и отказала да даде кръв за проучване. На потърпевшата пешеходка е оказана първа помощ от екип отпред с доктор Орцева. Тя имала недоволства от болки и оток на крайници, не е губила схващане, няма пострадвания по главата. След лекарския обзор и проучвания фрактура на крайници не е открита, освободена е за домашно лекуване.

Управителят на общинското звено „ Паркинги и гаражи “ инж. Васил Атанасов разясни, че пътният случай със служителката е станал в извънработно време. Тя е била на работа до 17.00 часа, същия ден е обслужвала региона в центъра на града, при Национална агенция за приходите. Сблъсъкът станал, когато си тръгвала от работното място.

Тя е с дълготраен опит, работи повече от 7 години в структурата и няма налагани наказания. Всеки ден 25 чиновници се разпределят по зони, работният ден започва в 07,30 часа, разясни шефът. Той добави, че ще извърши инспекция по случая.

Запознати разясниха, че служителката е пред пенсия, неотдавна я застигнала жестока покруса – през април ненадейно умрял синът й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР