Служителка на Община Стара Загора е с положителна проба за

...
Служителка на Община Стара Загора е с положителна проба за
Коментари Харесай

Дезинфекцират сградата на община Стара Загора заради служителка с положителна проба

Служителка на Община Стара Загора е с позитивна проба за ковид, заяви на конференция през днешния ден Делян Иванов, секретарят на локалната администрация. Съпругът на дамата е почувствал неразположение и двамата си създали PCR проби, които са позитивни, посочи шефът на Регионалната здравна ревизия (РЗИ) доктор Станимир Станков. 
„ Служителката се усеща добре и няма никакви изразени признаци. Тя ще бъде позволена на работа след приключване на карантината и негативен резултат от вирусологично проучване “, безапелационен е той.
Ще бъдат подхванати спомагателни ограничения за недопускане на разпространяването на COVID-19, уточни още Иванов.
„ Въвеждаме засилен филтър на работещите в общината като всяка заран ще бъде извършваноо премерване температурата на идващите на работа “, изясни той. Ще се прави и спомагателна стерилизация на всички повърхности,а на всеки 2 часа ще се прави обеззаразяване в „ Центъра за услуги и информация “ и на местата за попълване на заявки от жителите. В рамките на работния ден ще се прави стерилизация четири пъти, стана ясно от думите на Иванов. Той посочи, че през днешния ден професионална компания ще извърши цялостна стерилизация на постройката на общинската администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР