Служителка на община Стара Загора е с положителна проба за

...
Служителка на община Стара Загора е с положителна проба за
Коментари Харесай

COVID-19 и в общината в Стара Загора

Служителка на община Стара Загора е с позитивна проба за ковид. Това заяви на конференция секретарят на локалната администрация Делян Иванов.

Директорът на Регионалната здравна ревизия в града доктор Станимир Станков посочи, че брачният партньор на дамата е почувствал неразположение и заради това двамата са си създали PCR проби, които са били позитивни.

" Служителката се усеща добре и няма никакви изразени признаци. Тя ще бъде позволена на работа след приключване на карантината и негативен резултат от вирусологично проучване ", безапелационен е доктор Станков.

Делян Иванов уточни, че ще бъдат подхванати спомагателни ограничения за недопускане на разпространяването на COVID-19.

" Въвеждаме засилен филтър на работещите в общината като всяка заран ще бъде осъществено премерване температурата на идващите на работа ", изясни секретарят на администрацията.
 Затварят прокуратурата в Хасково поради служителка с COVID-19
Затварят прокуратурата в Хасково поради служителка с COVID-19

Правят цялостна стерилизация и тестват всички контактни лица

Акцент ще бъда подложен и на осъществяването на спомагателна стерилизация на всички повърхности. На всеки 2 часа ще бъде осъществявано обеззаразяване в " Центъра за услуги и информация ", както и на местата за попълване на заявки от жителите.

В рамките на работния ден ще бъде осъществявана стерилизация общо четири пъти , стана ясно от думите на Иванов. Той изясни още, че през днешния ден професионална компания ще извърши цялостна стерилизация на постройката на общината.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР