Служителка на "Хармония" се натрови с антипсихотици След публикацията на

...
Служителка на "Хармония" се натрови с антипсихотици След публикацията на
Коментари Харесай

Дом Хармония осъмна с катинари! Вижте защо

Служителка на "Хармония " се натрови с антипсихотици След обявата на „ Марица “: Страх скова жителите и чиновниците на "Хармония " Има ли в "Хармония " субстанции със специфичен режим Примирие! Д-р Вършилов си върна дом "Хармония "

Изненадващ проблем блокира входа на Дома за остарели хора „ Хармония ” на Коматевско шосе.

Тази заран в него пристигна нова компания наемател, която сложи катанец на вратата и разгласи, че оттук насетне тя ще прави обществената услуга.

Новият наемател - компания „ Евида Екзакт ”, влезе във притежание на обекта в наличието на нотариус и на прокурист.

Досегашният наемател - Николай Вършилов и компания „ Хармония 2016 АД ”, останаха на пракинга пред вратата.

В същото време стариите служителки в дома се чудеха какво да вършат, защото компания „ Евида Екзакт ” дойде с 4 индивида собствен личен състав.

Какви са разногласията на досегашния наемател на дома за остарели хора Николай Вършилов със притежателя - семейство Ангъчеви?

Допреди една година двамата са били съдружници. След което господин Ангъчев излиза от сдружението и остава единствено хазяин.

Работничките от остарелия личен състав се чудеха каво да вършат.

Някои от пациентите схванаха какво става и се тормозиха ”, сподели една от тях.

Няма заредени резервоар с медикаменти за болните, които са с Паркинсон, инсулти или деменция. Като не го пускат, кой ще ги зареди ”, попита друга.

И всички се притесняваха кой ще им заплати задатъците от заплатите на 15 април.

Адвокат Ивайло Соколчев, бранител на досегашния наемател компания „ Хармония 2016 АД ”:

Това е безчинство

Дружеството е наемател има настоящ контракт за наем от 1 година насам. Неговите наемодатели - Валери и Елена Ангъчеви, имат притенции за финансови връзки и са поискали предаване на парцела.

Образувано е дело в Окръжен съд, т.е. владението не е върху тях. По сведение на чиновници на „ Хармония ” тази заран идват наемодателите Ангъчеви, с юрист и нотариус и новите им наематели.

Влизат под предлог, че отиват на рандеву, при което нотариусът събира персоналните карти и телефоните на всички служителки, споделя им да не се обаждат на никого.

Съставя се протокол, че се вкарва във притежание нов наемател, поставя се друга охранителна компания, катанец на вратата. Отворен е офисът, където има документи и може би пари. В момента ние сме изведени, в резултат на самоуправнто деяние от парцел, който единствено съд може да ни изкара.

Няма влезнало в действие решение, няма изпълнителен лист... Преди 7 месеца имаше същата обстановка, само че казусът се реши в границите на един ден.

Адвокат Даниела Николова – прокурист на новите наематели от сдружение „ Евида Екзакт ”:

Няма да има необгрижени хора

Собственикът на парцела има подписан за наем от 20 септември от м. година, а предходното сдружение има преустановен контракт за наем от юли същата година. Днес притежателят ни е предал вадението на парцел в наличието на нотариус, а в това време идват тези хора, които са вербално нападателни.

Дружество „ Евида Екзакт ” има позволение за такава активност. Имаме преподписани контракти с домуващите. Самите домуващи нямат контракт с това сдружение, а единствено с Дом за възрастни хора.

Нашите контракти са по този метод – ние представяме услугата.

Всички хапчета на хората ще бъдат раздадени. Когато влязохме, жена от личния състав подреждаше хапчетата, по този начин, че тезата, че единствено господин Вършилов знаел по какъв брой и по какъв начин се поставят на болните - не устоя.

Имаме снимано на камера по какъв начин се подреждат тези медикаменти.

Имаме си и личен състав – 4 индивида. Старите чиновници, в случай че желаят може да останат. Клиентите ни - старите хора в дома, по никакъв метод няма да бъдат застрашени или необргижени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР