Служителка на Би Би Си е била изнасилена на снимачната

...
Служителка на Би Би Си е била изнасилена на снимачната
Коментари Харесай

Служителка на Би Би Си е изнасилена по време на снимки на кулинарно шоу

Служителка на Би Би Си е била изнасилена на снимачната площадка за готварското шоу "Hungry For It " през септември 2021 година, само че това стана известно едвам в този момент, написа The Sun, базирайки се на източник.
"Предполага се, че нападателят е почукал на вратата, нахлул е в стаята, където е била служителката, и я е изнасилил. Никой от нас не е предполагал, че това може да се случи, когато подписахме контракта ", сподели източникът, като означи, че случаят е шокирал целия снимачен екип.
Член на екипа на кино лентата сподели, че след случая в Лондон на очевидците е било неразрешено да вършат обществено каквито и да е изказвания и да популяризират информация за случая.
От полицията оповестиха, че жалбата е била подадена девет дни след закононарушението. В момента се води следствие.
Междувременно Би Би Си увери, че жертвата получава цялата нужна помощ. „ BBC Studios има мощни политики, с цел да подсигурява, че всеки от нашите чиновници, които може да са били жертва на закононарушение, получава цялата поддръжка, от която се нуждае, и че въпросът се преглежда с най-голяма съвестност и внимание “, сподели представител на медията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР