Служителите във Варна ще извършват широк спектър от услугиВярваме, че

...
Служителите във Варна ще извършват широк спектър от услугиВярваме, че
Коментари Харесай

Финансов център на Coca-Cola отваря 90 работни места у нас

Служителите във Варна ще правят необятен набор от услуги

„ Вярваме, че морската столица ще ни даде великолепен набор от млади експерти ”, споделя госпожа Тамзин Хобороу, вицепрезидент на „ Споделени финансови услуги ” в CCEP (снимка: Coca-Cola)

Coca-Cola European Partners (CCEP) откри своя нов център за финансови услуги в град Варна. Офис ът ще сътвори над 90 работни места за района , а чиновниците в него ще правят необятен набор от финансови услуги.

Отварянето на центъра във Варна е част от разширението на към този момент съществуващия офис на Coca-Cola European Partners в София, който действа от 2013-а година и сега има почти 800 чиновници.

„ Вярваме, че морската столица ще ни даде великолепен набор от млади експерти с положителни езикови знания и умения в областта на финансите. Бяхме впечатлени от ентусиазма и качествата, които претендентите демонстрираха по време на извършените изявленията ”, показа Тамзин Хобороу, вицепрезидент на „ Споделени финансови услуги ” в CCEP.

Coca-Cola European Partners бутилира Coca-Cola за 13 страни в Западна Европа, не бутилира или продава артикули в България, само че както и Coca-Cola Hellenic Bottling Company – бутилиращата компания за България и района – развива своя център за споделени финансови услуги в страната.

Coca-Cola има дълга история България, като сега компанията е показана тук от 6 самостоятелни сдружения, включително Coca-Cola Hellenic Business Services Organization, които дават споделени услуги за групата, и Coca-Cola Hellenic Group IT Services.
още по тематиката
Цялостният принос на системата на Coca-Cola в България съставлява 0,6% от брутния вътрешен артикул на страната. Системата поддържа общо 19 800 работни места или 0,7% от трудовия пазар (без да се брои новооткритият офис във Варна).

Системата на Coca-Cola в България е платила директни и косвени налози на стойност от 236 милиона лв. за 2017-а година. Тази сума се равнява на 2% от данъчните доходи на България и също по този начин – на годишните разноски по образованието на 87 700 възпитаници, подчертаха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР