Служителите в столичния район „Младост“ в момента не получават заплати.

...
Служителите в столичния район „Младост“ в момента не получават заплати.
Коментари Харесай

Кметицата на "Младост" остави хората си без заплати

Служителите в столичния регион „ Младост “ сега не получават заплати. Това оповестява „ Труд “, базирайки се на подчинени на кметицата Десислава Иванчева.

Хората отхвърлиха да застанат с имената си пред вестника, защото ги е боязън да не изгубят работата си. Те се оплакаха и че някои от тях към момента нямат подписани трудови контракти и работят на почтена дума. Вместо да се погрижи всичко да е изрядно със заплатите и правните отношения със работещите в администрацията, Десислава Иванчева упражнявала върху тях пряк тормоз. Той се състоял в това, че прибирала всички преписки на чиновниците, откакто персонално бавела дълго време тези документи. Впоследствие глобявала подчинените си поради това закъснение с по 10 лв.. Хаосът в администрацията на регион „ Младост “ стартира още с встъпването в служба на Иванчева, откакто завоюва частичните локални избори през ноември 2016 година. Тя даде обещание, че ще спре презастрояването, само че до през днешния ден от тази нейна закана няма нищо изпълнено. Вместо това Иванчева изгони всички опитни чиновници и се обкръжи със свои хора, които взе напряко от уличните митинги против застрояването, против които тя протестираше и с помощта на които стана кмет.

Още първоначално тя се изпокара със заместител кметовете и основния проектант на региона, които напуснаха или бяха уволнени. Иванчева използваше способи като промяна на брави на кабинети и заповеди ядосали я нейни подчинени да не бъдат допускани до работните си места. Според хора от администрацията и сега община „ Младост “ на процедура не работи и е затънала в юридически и административен безпорядък, с помощта на Десислава Иванчева и екипа й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР