Служителите от РУ-Пазарджик и сектор Пътна полиция предприемат мерки за

...
Служителите от РУ-Пазарджик и сектор Пътна полиция предприемат мерки за
Коментари Харесай

Ограничават движението по основни пътища в Пазарджик

Служителите от РУ-Пазарджик и бранш „ Пътна полиция ” подхващат ограничения за обезпечаване на публичния ред и пътната сигурност на жителите по време на тържествата по случай Празника на град Пазарджик – 21 май и Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност 24 май.

По мотив на идното разкриване на паметника на Св.Св. Константин и Елена ” в гр.Пазарджик на 20 май /събота/ за времето от 18.00ч. до 22.00ч. ще бъде лимитирано придвижването на пътни транспортни средства от кръстовището с ул. „ Цар Шишман “ на бул. ”България “ до кръговото кръстовище след моста на р. Марица.

На 21 май /неделя/ за времето от 08.00ч. до 11.30ч. екипи на полицията ще охраняват и съпровождат литийно шествие, което ще тръгне от църквата „ Св. Св. Равноапостоли Константин и Елена ”. То ще премине поредно през бул. „ Георги Бенковски ”, ул. „ Хан Крум ” до площад „ Константин Величков.

На 24 май във връзка на осъществяване на тържествено шествие и напредването на участниците в него за времето от 10.00 до 11.30ч. краткотрайно се лимитира придвижването на ППС по следните направления:

- ч-ще Виделина по ул. Ал.Батенберг„ с кръстовището с бул. „ България ” до кръстовището с ул. „ 11-ти септември ”
- бул. „ България ” от кръстовището с ул. „ Ал.Батенберг ”, ул. „ Виделина ” до кръстовището с ул. „ Цар Иван Шишман ” и на ул. „ Генерал Гурко ” до разклона с ул. „ Завоя на Черна ”

Водачите на ППС прецизно да съблюдават напътствията на охраняващите полицейски чиновници. Желаем на всички поданици и посетители на гр.Пазарджик радостни и безгрижни празници!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР