Служителите от ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните дружества на

...
Служителите от ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните дружества на
Коментари Харесай

Екип синьо преминава на зелено с 40 инициативи в 15 български града

Служителите от ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните сдружения на ОББ се включват в огромна акция, която предизвиква действия за опазването на околната среда и намаляването на отрицателните въздействия върху климата. Освен в България, акцията се осъществя и в Белгия, Чехия, Словакия, Унгария и Ирландия. Всеки чиновник, който вземе присъединяване в екологичните действия, „ печели “ дърво за залесяване в своята страна. Крайната цел е да бъдат посадени общо 42 000 дървета във всички страни, колкото са всички чиновници на групата.

 

Дейностите за запазване на околната среда се концентрират върху три тематики, тясно свързани с политиката за резистентност на КВС – преработване на боклуци, понижаване на въглеродния отпечатък и допринасяне за кръговата стопанска система.

 

Стационарна рециклираща станция работи в централата на ОББ и ДЗИ – ОББ Милениум център, а мобилен рециклиращ ван пътува из страната, с цел да улесни събирането на боклуци и излезли от приложимост мобилни устройства в клонове на банката и застрахователното сдружение. След първите си визити в Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив и Стара Загора, единствено една седмица след старта на акцията, пътуващият рециклатор събра над 1 звук хартия, пластмаса и стъкло.
stara_zagora_111.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР