Служителите на реда във Флорида разследват изчезването на жена като

...
Служителите на реда във Флорида разследват изчезването на жена като
Коментари Харесай

Тялото на изчезнала жена е намерено в склад, принадлежащ на отчуждения й съпруг, казва полицията

Служителите на реда във Флорида проверяват изгубването на жена като ликвидиране, откакто споделят, че са намерили тялото й в склад, регистриран на нейния отчужден брачен партньор, оповестиха управляващите в неделя.

Shakeira Yvonne Rucker беше оповестена за изчезнала, откакто фамилията й сподели на полицейското ръководство на Уинтър Спрингс, че последно са я видели на 11 ноември, оповестиха от отдела в обява във Фейсбук на 13 ноември.

Семейството на Рукър сподели, че тя е напуснала дома си за „ незнайна дестинация “, евентуално с отчуждения си брачен партньор, Кори Хил, към 19:30 часа. на 11 ноември, сподели полицията.

„ Семейството не е виждало или чувало Shakeira от този ден и има вяра, че тя може да е в заплаха “, сподели полицията в обявата в обществените медии.

< p> Издирването на Ръкър обгръща четири окръга и включва помощ от няколко правоприлагащи организации, в това число ФБР, сподели началникът на полицията в Уинтър Спрингс Матю Трахт на конференция в неделя.

Трахт сподели, че следователите са работили 16- до 18-часов работен ден, с цел да могат да приключат случая. Търсенето на Ръкър завърши в събота, когато управляващите осведомиха фамилията й за откриването на тялото й.

Шерифът на окръг Ориндж Джон Мина сподели в неделя, че чиновниците са дали отговор на оборудване за предпазване в Апопка, към 20 благи северозападно от Орландо, към 5 следобяд. Събота, откакто получиха позвъняване на 911 за миризма, идваща от един от блоковете.

Когато чиновниците отвориха блока, те откриха жена, разпозната по-късно като Ръкър, мъртва от явни огнестрелни рани, сподели Мина. Официалната й причина за гибелта към момента е в развой на изясняване, защото следователите чакат резултат от аутопсията, добави Мина.

Властите показаха Хил, 51, като главен обвинен, откакто следователите схванаха, че блокът, в който се намира Ръкър, е регистриран на него, Мина сподели.

CNN се свърза с публичния бранител, посочен като юридически представител на Хил.

Шерифът добави, че чиновниците считат, че стрелбата е станала в склада и претекстът към момента не е прочут несигурно.

Хил беше запазен в пандиза на окръг Ориндж на 13 ноември за несвързана пукотевица, демонстрират записите на пандиза на окръг Ориндж. Хил е упрекнат в четири обвинявания в опит за ликвидиране, откакто се допуска, че е стрелял по някогашна другарка и нейното семейство на 12 ноември, сподели Мина на конференцията.

Ашли Р. Уилямс от CNN способства за този отчет.

За повече вести и бюлетини на CNN създайте акаунт на CNN.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР