Служителите на реда от Областната дирекция на МВР са задържали

...
Служителите на реда от Областната дирекция на МВР са задържали
Коментари Харесай

Справедливост! Заловиха двама джебчии във Враца

Служителите на реда от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи са задържали двама бандити, виновни за обири във Враца, оповестиха от полицията.
На 30 ноември в районното ръководство е подадена тъжба, в която е декларирано, че на същата дата за времето от 15.45 до 16.20 часа, незнаен причинител е направил кражба на сумата от 1000 лева, до момента в който пострадалия е пазарувал в магазин в града под Околчица. От извършените издирвателни дейности от страна на служителите на реда, е открито, че причинителя е жена на 48 години, с буквите Г.С.
Парите, предмет на кражбата, са върнати, а обрузаваната кореспонденция по случая ще бъде докладвана на районния прокурор.
Вторият апаш е хванат след извършено следствие по подадена тъжба. Сигналът за закононарушението постъпил на 10.12 в районното от врачанин, който декларирал, че на 9.12. към 14.30 часа, до момента в който си купувал медикаменти от локална аптека, незнаен причинител откраднал мобилният му телефон на стойност 200 лева
В следствие е открито, че причинител на кражбата е 34-годишният Ц.П. от село Бели Извор. Същият е открит и разпитан, а телефона е открит и конфискуван. И по този случай следва изпращане на формираната кореспонденция до районният прокурор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР