Служителите на полицията са изяснили, че на територията на Краснодарски

...
Служителите на полицията са изяснили, че на територията на Краснодарски
Коментари Харесай

Тотален ужас! Разкриха семейство канибали, правило консерви от хора и хранело учащи се с месото на жертвите

Служителите на полицията са изяснили, че на територията на Краснодарски край е работило семейство нарушители, което от 1999 година насам е отвличало хора, убивало ги е, разчленявало ги е и ги е изяждало. Органите на реда към този момент са потвърдили, че канибалите са умъртвили минимум седем души. По информация на Mash, телата на убитите към този момент са открити.   По предварителна информация, съпрузите може да са умъртвили минимум 30 души. По данни на Mash, от убитите са били направени консерви. По-точно бил е открит буркан с консервирана ръка. Намерени са и други остатъци на жертви. Те са били увити в найлонови торби и замразени в ледник.

 В доме кубанских людоедов найдены консервы из человечины

В дома на канибалите са открити също 19 части кожа, които канибалите одирали от жертвите.

Отбелязва се, че дамата е работила като здравна сестра в учебното заведение за летци в града. Подозира се, че тя може да е давала човешко месо на учащите се там.

Всичките материали са предадени на локалната прокуратура.

Семейството канибали е било арестувано напълно инцидентно. На улица в Краснодар е бил открит мобилен телефон, в който при огледа са били открити странни фотоси. На тях мъж и жена дружно театралничат с човешки остатъци. „ След това чиновници на полицията са намерили притежателите на мобилния телефон. След диалог, мъжът и дамата са си признали всичко “, се споделя в известието.

Впоследствие стана известно, че мъжът се е снимал с отрязана глава и ръка на жена, а по-късно си е изгубил телефона.

Съседи на канибалите обявиха, че неведнъж са се опитвали да ги изгонят от общежитието към авиационното учебно заведение за водачи. Причината е била непрекъсната неприятна миризма от стаята на съпрузите.

От нея непрекъснато миришело на лекарството Корвалол и бездомници. Но опитите им да открият повода за неприятните миризми постоянно водели до кавги в общежитието. „ Всеки път, когато искахме да им влезем в стаята, започваха диви крясъци и писък. Ната е луда жена, по тази причина ние не рискувахме “, описват съседи на канибалите.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР