Служителите на ОД на МВР – Видин, които предотвратиха палежа

...
Служителите на ОД на МВР – Видин, които предотвратиха палежа
Коментари Харесай

Похвалиха МВР-Видин за предотвратения палеж на местното ГПУ

Служителите на ОД на Министерство на вътрешните работи – Видин, които предотвратиха палежа в Граничното полицейско ръководство в града, се показаха чудесно, сподели на конференция във Видин шефът на Главна дирекция на националната полиция към Министерство на вътрешните работи основен комисар Христо Терзийски. Той взе участие през днешния ден в съвещанието, на което бе показан годишния доклад – разбор на активността на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Видин.
„ Без дейната работа и активност на оперативните чиновници нямаше да бъдат арестувани двете лица и нямаше да бъде предотвратен палежът. Дейността на тези две лица приказва за извънредно добра подготовка, организация и обмисляне на този предотвратен палеж. Престъплението е спряно с помощта на положителната и професионална работа на сътрудниците от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Видин “, сподели основен комисар Терзийски.
Той добави, че налице е наклонност към позитивни резултати както към вписване на престъпността по този начин и във връзка с административно наказателната активност, осъществявана от чиновниците на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин. Оценката на министерството на активността на дирекцията е доста добра сподели основен комисар Христо Терзийски.
„ Посочихме, че се усилват пътните катастрофи в района и броят на жертвите при тези катастрофи. Трябва да се означи обаче, че има растеж на повишена административно наказателна активност от страна на чиновниците на Пътна полиция, регистрира се и завишение на наказванията на водачите, използвали алкохол или наркотични субстанции “, сподели основен комисар Христо Терзийски.
Директорът на Видинската полиция старши комисар Петър Коцин уточни, че напъните ще бъдат ориентирани към дребните обитаеми места и наличието там на полицейски чиновници с цел да се предотвратяват тежки престъпни случаи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР