Служителите на МВР, участвали в канали за трафик на мигранти,

...
Служителите на МВР, участвали в канали за трафик на мигранти,
Коментари Харесай

Шефът на „Гранична полиция“: Под 5% от мигрантите успяват да прекосят границата

„ Служителите на Министерство на вътрешните работи, взели участие в канали за трафик на мигранти, ще получат разнообразни санкции. Зависи дали ще се отиде на наказателно произвеждане, или ще се стартира дисциплинирано произвеждане “.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 661
Това съобщи в предаването „ Тази заран “ Росица Димитрова, шеф на „ Гранична полиция “.

Според нея чиновниците на Министерство на вътрешните работи знаят по какъв начин да съберат нужните доказателства. " По-малко от 5% от незаконните мигранти, пробвали да прекосят границата, съумяват да го създадат. 95 на 100 биват спрени ", безапелационна е тя.

Димитрова посочи, че оградата може да бъде прескочена, в случай че някой реши, а от другата страна няма наряд, който охранява. 

„ Между 500 и 900 са опитите за незаконно прекосяване на границата. Имаме информация, че каналджиите знаят, че границата е наситена със чиновници на Министерство на вътрешните работи и активността им понижава “, добави шефът на „ Гранична полиция “.

„ Шофьорите се пробват да избягат на органите на реда, тъй като знаят, че в случай че бъдат арестувани, ще получат най-строгото наказване “, добави Росица Димитрова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР