Служителите на международната технологична компания Progress в България, която е

...
Служителите на международната технологична компания Progress в България, която е
Коментари Харесай

Софтуерната компания Progress мести офиса си в София

Служителите на интернационалната софтуерна компания Progress в България, която е притежател на българската софтуерна компания Telerik, ще работят в нов офис в София.

Всички близо 500 чиновници на сдружението у нас ще бъдат преместени в нова офис постройка на бул. " Цариградско шосе " и бул. " Йерусалим ", оповестяват от компанията.

 Снимка 361310
Източник:

Новата постройка в столицата е на 7 етажа и е с повърхност от 11 500 квадратни метра, като чиновниците на компанията ще могат да употребяват общо 36 разнообразни зали за работа.

 Снимка 361312
Източник:

Тя разполага настрана и с детски център, който може да се употребява от децата на чиновниците. Последният етаж от постройката е изработен като зона за развлечение и отмора с разнообразни игри, място за четене и диалози.

Офисът има още денонощен фитнес център, който заема повърхност от 900 квадратни метра.

 Снимка 361311
Източник:

" Като компания, която основава технологиите на утрешния ден, ние желаеме да дадем на чиновниците си гъвкавостта и свободата да опитват и да надскачат рестриктивните мерки, да се усещат провокирани и в това време подкрепяни да иновират. Новият офис е една от най-големите ни скорошни вложения в екипа ни в България и се радваме да забележим вълнението, което предизиква ", разяснява визепрезидентът на Progress Симеон Стойчев.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР