Служителите на италианския автомобилен производител Фиат се обявиха против трансфера

...
Служителите на италианския автомобилен производител Фиат се обявиха против трансфера
Коментари Харесай

Работниците във Фиат на бунт заради трансфера на Роналдо

Служителите на италианския авто производител " Фиат " се оповестиха срещу прехвърлянето на Кристиано Роналдо в " Ювентус ". Причината е колосалната сума, която ще заплати клуба за услугите на португалския футболист. Тя възлиза на 100 млн. евро за " Реал " Мадрид и още 12 млн. евро към италианския гранд, в случай че някогашният им състезател се показа добре. 

Работниците обаче дълго време не са получавали нарастване на заплатите и считат, че възнаграждението на Роналдо (по 30 млн. евро на сезон за идващите 4 години) няма да помогне за възстановяване на изискванията.

Връзката сред " Ювентус " и " Фиат " е фамилия Аниели, които са притежатели на клуба и в същото време едни от най-големите вложители в производителя на коли.

" Повтаря ни се, че времената са сложни, че би трябвало да се задоволим със обществените помощи, до момента в който чакаме старта на производството на новите модели, които обаче по този начин и не идват. А до момента в който чиновниците и техните фамилии стягат още и още коланите, компанията взема решение да влага купища пари за привличането на един-еднинствен човешки запас! ", се споделя в изказване на служащите. 

" Това заслужено ли е? Нормално е за един човек да печели милиони, до момента в който хиляди фамилии не могат да изкарат даже доникъде на месеца! Компанията би трябвало да влага в нови автомобилни модели, които да подсигуряват бъдещето на хиляди хора, вместо да прави непристойно богат единствено един човек. ", споделят още служащите.

Те ще заявят недоволството си и в стачка, която ще продължи от 22 ч. в неделя (15 юли) до 18 ч. във вторник (17 юли).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР