Служителите на Федералната служба за сигурност (ФСС) са потушили“ дейността

...
Служителите на Федералната служба за сигурност (ФСС) са потушили“ дейността
Коментари Харесай

Предотвратиха атентати в Московска област

Служителите на Федералната работа за сигурност (ФСС) са „ потушили “ активността на клетка на неразрешената в Русия терористична организация „ Ислямска страна “, чиито членове са възнамерявали атентати в Московска област. Това бе обявено пред организация ТАСС от Центъра за връзки с обществеността на ФСС на Руската федерация.
„ Федералната работа за сигурност потуши активността на междурегионалната клетка на интернационалната терористична организация „ Ислямска страна ", неразрешена в Русия, чиито членове имаха намерение да правят диверсии и терористични актове в Московска област ", означават от отдела.
 Нови ограничавания в Москва, чака се утежняване на обстановката с COVID-19 Нови ограничавания в Москва, чака се утежняване на обстановката с COVID-19
Кметът на Москва Сергей Собянин вкара нови ограничавания поради ковид. Той означи, че в града се следи доста увеличени...
Като част от формираното наказателно дело във Владимирска област е разпознат и арестуван член на групата, жител на една от страните от Централна Азия. „ В хода на проверяващите дейности в местата за престой на радикални ислямисти е открито и конфискувано неподготвено взривно устройство, изпълнено с поразителни детайли, други предмети и документи ", прецизираха от ФСС, написа още организация " Фокус ".
Според разследващата работа клетката е основана за включване на нови членове в редиците на „ Ислямска страна “ и за финансиране на тероризма. ФСС означи, че сега не престават следствените дейности и оперативните ограничения за търсене.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР