Служителите на БДЖ с ново работно облекло до есента685 000

...
Служителите на БДЖ с ново работно облекло до есента685 000
Коментари Харесай

Служителите на БДЖ с ново работно облекло до есента

Служителите на БДЖ с ново работно облекло до есента
685 000 лв. дават Българските държавни железници за закупуване на работно и особено работно облекло - обувки и униформени дрехи на чиновниците си. Последна доставка на работно облекло за личен състав е имало през 2016 година Това декларира транспортният министър Росен Желязков в отговор на депутатски въпрос, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Освен тези средства до дни БДЖ ще разгласи две публични поръчки за закупуване на в допълнение работно облекло на стойност близо 3 млн. лв..

Доставените през 2018 година количества персонални защитни средства обезпечават потребностите на сдружението за едногодишен интервал.

След приемане на новите вътрешни правила за реализиране на публични поръчки, ще започват процедурите на облекло и цели обувки, които е изцяло допустимо да се осъществят до ранната есен.

Към втората половина на месец март 2019 година се чака да бъде подписан контракт и за обувки, подобаващи за пролетния сезон, защото все още комисията по осъществяване на процедурата по Закон за обществените поръчки е завършила работа.

За 2019 година в бюджета на „ БДЖ - Товарни превози" ЕООД са заложени 400 000 лева за ремонт на здания, както и средства за ремонт на транспортните средства и закупуване на нова техника. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР