Служителите, които наемат кадри, получават бонуси до 1300 долараПодготовката за

...
Служителите, които наемат кадри, получават бонуси до 1300 долараПодготовката за
Коментари Харесай

Foxconn форсира производството на iPhone 12

Служителите, които наемат фрагменти, получават бонуси до 1300 $

Подготовката за серийно произвеждане на iPhone 12 във Foxconn навлиза в решителна фаза
(снимка: Foxconn)

Foxconn, н ай-големият индустриален сътрудник на Apple, стартира сезонно набиране на служащи , с цел да се оправи с поръчките за новия iPhone 12, съгласно китайски източници, на които се базира MacRumors.

В момента Foxconn се нуждае от повече личен състав, в сравнение с през останалата част от годината. Новоназначените ще работят във фабриката в Джънджоу, Китай, с цел да подкрепят всеобщото произвеждане на iPhone 12. Служителите, които наемат квалифицирани експерти, имат право на
бонус до 1300 $.

Очаква се Apple да разгласи четири модела iPhone 12 тази есен, в това число 5,4-инчови и 6,1-инчови iPhone 12 и iPhone 12 Max, както и 6,1- и 6,7-инчовите модели iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max. И четирите модела ще бъдат оборудвани с OLED екрани и модеми за работа в 5G мрежи.
още по тематиката
Продажбите на новите iPhone нормално стартират в края на септември, само че Apple неотдавна разгласи, че доставките тази година ще стартират „ няколко седмици по-късно ”. На премиерата през септември компанията ще показа девет нови продукта, включително четири модела iPhone 12.

Междувременно компанията Caviar показа през вчерашния ден неповторим смарт телефон iPhone 12 Pro Limited Edition. Моделът е напълно отдаден на Илон Мъск и неговия план SpaceX.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР