Служители в китайска фирма за вътрешен дизайн били принудени от

...
Служители в китайска фирма за вътрешен дизайн били принудени от
Коментари Харесай

Наказват в Китай с гълтане на червеи

Служители в китайска компания за вътрешен дизайн били принудени от шефа си да ядат живи червеи, в случай че не съумеят да изпълнят проекта за продажбите. Това написа английският Daily Mail като цитира локални медии.

На видео, оповестено в китайските обществени мрежи, се вижда по какъв начин една жена във фирмено облекло държи салфетка с червей, а нейна колежка го гълта и след това пие вода.

Британската медия твърди, че видеото е качено от различен чиновник във компанията, който обяснил, че това наказване дори е записано в нещо като контракт, когато ги назначавали на работа. В него още пишело, че в случай че не се оправят с плануваните продажби или гълтат червеи, или заплащат санкция от 500 юана, което е към 70 $. Много от чиновниците обаче не можели да си разрешат този масраф. В листата на по-големите санкции при редовно закъснение от проекта участвало и друго извращение – да се гълта жива рибка.  

След публикуването на видеото, локалните управляващи почнали следствие на компанията, а служащите били застрашени, че в случай че си признаят, стремително ще бъдат уволнени.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР