Служители в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви се оплакаха,

...
Служители в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви се оплакаха,
Коментари Харесай

Служител в хотел на Арабаджиеви: Втори месец сме без заплати, всеки ни лъже

Служители в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви се оплакаха, че дружно с други свои сътрудници са оставени без заплати втори месец.

Юлиян работи като поддръжка във въпросния хотел в Созопол.

Не сме получили заплати за август и за септември. Трябваше да ни ги изплатят от 10-то до 15-то число. Никой нищо не ни споделя, всеки ни лъже. Аз не мога да си отида в Благоевград, тъй като нямам пари, съобщи мъжът.

Вчера, като схванаха, че ще приказваме по малкия екран, по телефона ни споделиха да напуснем хотела, да се махнем, добави Юлиян.

Лора, която е работила като админ в същия хотел, изясни, че двамата са освободени с предупреждение.

Във включване по телефона пиарът на "Виктория груп " Ангелина Ангелова, акцентира, че заплатите за май, юни и юли са изплащани без закъснения. На 12 август в медиите излезе информация за задържането на трима души в Бургаско с 500 000 лв.. В случая ставаше въпрос за изтеглени от банка пари за регулярно погашение на трудови хонорари. В момента се преглеждат детайлите и заплатите ще бъдат изплатени. Трудовите хонорари за септември са изплащани даже предварително. Хората ще се получат парите. Има условия, които са отвън нас, съобщи Ангелова.

Тя даде обещание, че чиновниците на хотела в Созопол ще получат заплатите си през днешния ден или на следващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР