Служители от Управлението на централното пристанище на Кавала задържаха 35-годишен

...
Служители от Управлението на централното пристанище на Кавала задържаха 35-годишен
Коментари Харесай

Задържаха българин в Кавала, свалил гръцкото знаме

Служители от Управлението на централното пристанище на Кавала задържаха 35-годишен българин, откакто свалил гръцкото знаме на пристанището на северния гръцки град, пробвайки се да издигне българско знаме и крещейки: " Това е България ", заяви гръцкото издание " Катимерини ", представено от Българска телеграфна агенция. 

В известие на Управлението на централното пристанище на Кавала се прецизира, че случаят е станал в петък. 35-годишният мъж декларирал, че е член на българска екстремистка организация, която счита, че Кавала и покрайнините й не принадлежат на Гърция, а на България. 

Мъжът се е явил пред прокурор, който му повдигна обвиняване за засегнатост на националните знаци и малко по-късно бил освободен при ясно избрани условия. Нарушавайки тези условия, той е отпътувал с автомобил в посока България, само че е арестуван на ГКПП Илинден-Ексохи от българските полицейски органи. След като му е извършен разпит от полицията, мъжът е бил освободен в изискванията на възможни следващи полицейски или правосъдни процедури.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР