Служители от сектор Икономическа полиция при ОДМВР – Бургас установиха

...
Служители от сектор Икономическа полиция при ОДМВР – Бургас установиха
Коментари Харесай

Бургазлия намери дебитна карта и си пробва късмета в сайт за хазартни игри

Служители от бранш " Икономическа полиция " при ОДМВР – Бургас откриха следващия причинител на непозволени транзакции, осъществени посредством потреблението на данни от банкова карта, благосъстоятелност на 30- годишна бургазлийка. Това е престъпно проявеният Я.Ч. от Бургас, 22-годишен.

Младият мъж намерил банковата карта в региона на БСУ и вместо да я съобщи на надлежните органи, злоупотребил с нея, извършвайки залози в уебсайт за хазартни игри.

При осъществено претършуване в дома на Я.Ч. са открити движимости и предмети, имащи отношение към осъщественото закононарушение, както и банковата карта на пострадалата. Бургазлията е арестуван за период от 24 часа, като е формирано досъдебно произвеждане.

Припомняме, че това е следващия случай, при който чиновници от бранш " Икономическа полиция " при ОДМВР – Бургас са открили непозволено прилагане на непознати платежни принадлежности. Подобни случаи бяха регистрирани при започване на годината, като наклонността е непозволените транзакции в интернет-пространството да се резервират, което допуска нараснала интензивност на оперативните дейности, осъществявани от спец-служителите на бранш " Икономическа полиция ".

ОДМВР – Бургас приканва жители, пострадали от сходен жанр непозволени похищения, да потърсят подпомагане и да оповестят в бранш " Икономическа полиция " при ОДМВР – Бургас, на адрес: ул. " Христо Ботев " № 46.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР