Служители от правоохранителните органи в Москва са задържали мъж, родом

...
Служители от правоохранителните органи в Москва са задържали мъж, родом
Коментари Харесай

Шок: Мигрант изнасили с език и ограби 27-годишна жена

Служители от правоохранителните органи в Москва са задържали мъж, родом от Дагестан. Пришълецат е направил насилствени дейности от полов темперамент във връзка с 27-годишна жена, оповестява pravda.ru.

Жертвата на нападението е разказала в полицията, че злосторникът проникнал в жилището ѝ и почнал да я души в леглото. Той дори се показал като Марат и споделил, че няма да ѝ аргументи болежка, в случай че тя го слуша категорично.

След това нарушителят " с език направил по отношение на пострадалата насилствени дейности от полов темперамент ", е маркирано в полицейския протокол. След като завършил със секс издевателствата, дагестанецът отмъкнал смарт телефона и часовника на дамата на стойност 250 000 рубли (около 3600 евро) и липсващ.

Но даже не съумял да пласира плячката, когато полицията го задържала. По данни на проверяващи той се споделя не Марат, а Мохамед. Пристигнал от Дагестан в Москва и си намерил работа в " Макдоналдс ".

Срещу Мохамед към този момент се дови наказателно дело за нелегално навлизане в жилище, насилствени дейности от полов темперамент и кражба.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР