Служители от Пето районно управление – Бургас задържали 30-годишен криминално

...
Служители от Пето районно управление – Бургас задържали 30-годишен криминално
Коментари Харесай

Крадец от Разградско върша в Бургас

Служители от Пето районно ръководство – Бургас задържали 30-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от Завет, област Разград за две обири в Бургас.

На  11 февруари посредством строшаване на стъклото на предната дясна врата на лек автомобил " Пежо 807 ", с бургаска регистрация, паркиран в региона на хотел " Парк " и заведение " West " е откраднал мъжка чантичка със сумата от към 80-90 лв., дебитна карта и мъжко зимно яке. Част от движимостите са открити и конфискувани.

На 13 февруари посредством строшаване на предното ляво стъкло на лек автомобил " Форд Фиеста ", с бургаска регистрация, паркиран в региона на хотел " Парк " и заведение " West " е откраднал дамска чанта със сумата от 210 лева, персонални документи, дебитни и кредитни карти, мобилен уред " Айфон 10 ", ключове за жилище и офис, диоптрични очила и дамски такъми, благосъстоятелност на 41-годишна бургазлийка. Част от движимостите са открити и иззети/

Задържаният направил цялостни признания. С определение на Бургаския областен съд му е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ". Работата по случаите продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР