Служители от Първо РУ задържали през нощта, непосредствено след продажба

...
Служители от Първо РУ задържали през нощта, непосредствено след продажба
Коментари Харесай

Задържаха двама мъже за притежание и разпространение на наркотици

Служители от Първо районно управление (на МВР) задържали през нощта, директно след продажба на опиати в ж.к. „ Дианабад “, 25-годишен дилър, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При последвало претършуване в населяваното от него жилище служителите на реда намерили и иззели електронна везна, бяло прахообразно вещество, тревиста маса, мелничка с полепнал бял прахуляк и други предмети и движимости, съотносими към незаконната му активност Изготвената експертна информация посочила, че конфискуваните субстанции са 9.90 грама коноп и 10.58 грама амфетамин. Събраните материали са докладвани в Софийската градска прокуратура. Задържаният е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 1000 лв..

По-късно, на 10 октомври към 9.40 часа, в региона на гара Подуяне чиновници от Пето районно управление (на МВР) спрели за инспекция лек автомобил „ Нисан “, ръководен от 35-годишен мъж. Виждайки униформените, водачът изхвърлил до колата плик с вещество на кристали. Пликът е конфискуван по надлежния ред, а резултатът от експертната информация посочил, че веществото е амфетамин с тегло 50.07 грама. Притежателят на опиата бил арестуван в Пето районно управление (на МВР) с полицейска мярка до 24 часа и по случая - формирано досъдебно произвеждане. След отчет на събраните материали в Софийската районна прокуратура арестуваният е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс. Наложена му мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР