Служители от Общинска Администрация - Ивайловград представиха България в четвъртото

...
Служители от Общинска Администрация - Ивайловград представиха България в четвъртото
Коментари Харесай

Община Ивайловград участва във Фестивала на железниците в Амиен

Служители от Общинска Администрация - Ивайловград показаха България в четвъртото издание на Фестивала на железниците, провеждащ се във френския град Амиен.
Специалният щанд, на който се показаха всички туристически дестинации в община Ивайловград, както и железниците в България, бе посетен както от гостите на фестивала, по този начин и от кмета на побратимения ни град Лонго, госпожа Колет Фине, и госпожа Николет – общински консултант от гр. Лонго.

В своето слово във връзка откриването на Фестивала на железниците, госпожа Фине, изрече своята признателност за присъединяване на ивайловградчани в празника, и персонално честити 10-те години от побратимяването сред двата града, които се означиха в Ивайловград преди месец.

Нашите представители имаха опцията да посетят град Амиен - родното място на президента Макрон, града където Жул Верн прекарва последните си години от живота, университета " Жул Верн ", река Сома и неповторимата катедрала, която е и най-голямата в страната.
„ Това бяха два дни изпълнени с доста незабравими срещи, музика, въодушевление, изключително внимание и топло отношение към нас. ” – споделят те.

Четвъртото издание на Фестивала на железниците приключи с премия за присъединяване за щанда на Ивайловград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР