Служители от частна охранителна фирма и полицаи са задържали снощи

...
Служители от частна охранителна фирма и полицаи са задържали снощи
Коментари Харесай

Арестуваха ключов свидетел по делото срещу Митьо Очите

Служители от частна охранителна компания и служители на реда са задържали нощес в курорта " Слънчев бряг " Юмер Мехмед. Той бе разгласен за общо държавно търсене, откакто два пъти не се явява в профилирания углавен съд в София по делото за проведена незаконна група (ОПГ), за чийто водач е апетитен несебърският необут Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите.

За ареста на Юмер е удостоверила пред районното издание " Флагман " неговата другарка. По думите на момичето Мехмед е арестуван нощес, до момента в който двамата вечеряли в ресторант в " Слънчев бряг ". Първо пристигнали чиновници от охранителна компания, които задържали бургазлията до идването на полицията. Момичето твърди, че още преди месец приятелят ѝ се обадил в полицията, с цел да попита дали е разгласен за търсене, само че оттова изрично му дали отговор, че няма такова нещо.

По наша информация на " Флагман " Мехмед е превозен към столичния арест, а на 4-и юли той ще се яви пред спецсъда.

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на 10 души за присъединяване в ОПГ за дрога, палежи, рекет и изнудване с водач Димитър Желязков. Държавното обвиняване твърди, че част от бандата с изключение на Юмер били още огромната щерка на боса – Станислава и Радослав Николов-Рачо, Венцислав Христов-Лавацата, Йордан Въчев-Ларша, Иван Пишиев, Калоян Колев, Иван Найденов, Пейко Янков и Карен Ованесян.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР