Служители на Второ РУ изясняват сигнал за извършено нападение и

...
Служители на Второ РУ изясняват сигнал за извършено нападение и
Коментари Харесай

Нападение и опит за грабеж в квартал „Здравец Изток“

Служители на Второ районно управление (на МВР) обясняват сигнал за осъществено нахлуване и опит за обир на дамска чанта от русенка

На 9 април към 10:10 часа на тел.112 е постъпил сигнал, за осъществен опит за обир на жена до блок в русенския квартал „ Здравец Изток “. Изпратени са екип на незабавна помощ, както и екип от Второ районно управление (на МВР). Линейката е откарала пострадалата жена от вкъщи ѝ в болничното заведение за обзор и оказване на здравна помощ. При прегледа е изяснено, че е с контузия на лицето и фрактура на палец, по-късно е освободена от здравното заведение.

Полицаи от Второ районно управление (на МВР) са се заели с изясняване на действието, като при сказка с дамата са открили, че закононарушението е станало същия ден към 09:20 часа. Отивайки на работа в блока е отключвала вратата на входа, когато зад нея е изскочил млад мъж, който се опитал да издърпа от ръцете ѝ дамската чанта, съборил я на земята и тя е почнала да вика за помощ, намиращи се наоколо мъж и жена. Те тръгнали към потърпевшата и щом нападателят видял това хукнал да бяга, като пуснал чантата.

След случилото се дамата се е прибрала в дома си и след това решила да алармира за случилото се. Във Второ районно управление (на МВР) е формирано досъдебно произвеждане по случая. Предприети са нужните дейности за следствието на действието и определяне на причинителя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР