Служители на цирка в Екатеринбург с помощта на полицията заловиха

...
Служители на цирка в Екатеринбург с помощта на полицията заловиха
Коментари Харесай

Циркови слонове в Екатеринбург избягаха, за да се търкалят в снега

Служители на цирка в Екатеринбург благодарение на полицията заловиха двете избягали слоници. Докато ги товарели във фургоните, животните видели снега и хукнали към него, „ с цел да се порадват преди дългото пътешестване ”, съобщ РИА Новости.

По-рано локални поданици разгласиха в обществените мрежи фотоси и видео, на които се вижда по какъв начин два слона се пробват да излязат от поляната, на която са ги отвели цирковите служащи. Въжето на крайници на едната от слониците се скъсало и тя съумяла да изскочи на пътното платно. Очевидци са съумели да снимат и по какъв начин едното от животните лежи в снега.

От цирка прецизират, че случаят се е случил с 45-годишната Карла и 50-годишната Рания по време на изпращането им на гастрол в Санкт Петербург. Животните вземат участие в програмата „ Италиански цирк ”.

Циркът в Екатеринбург е издигнат по този начин, че товаренето става отвън територията му. След като напуснали рамките на цирка слоновете евентуално се зарадвали на снега, видели дърветата и минаващите наоколо пешеходци и решили, че са фенове. Рания останала до дървото, а Карла пресякла пътя, с цел да отиде до снежната пряспа, оповестяват от цирка.

От локалната полицейска работа оповестяват, че чиновниците на пътната полиция са помогнали на служащите в цирка при залавянето на животните, като са спрели придвижването, с цел да обезпечат сигурността на пътя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР