Служители на Tesla в завода в Шанхай ще бъдат принудени

...
Служители на Tesla в завода в Шанхай ще бъдат принудени
Коментари Харесай

Служителите на Tesla ще спят на работните си места… буквално

Служители на Tesla в завода в Шанхай ще бъдат принудени безусловно да спят на своите работни места по отношение на нов проект на марката, който има за цел да възобнови работата на локалната фабрика след наложената карантина от управляващите. Случаите на COVID-19 се усилиха още веднъж през последните месеци и управата на Шанхай сложи целия град под карантина от 28 март.
`Служителите

Това не се хареса на задграничните компании, чиито фабрики бяха наложително затворени и бързо оказаха напън върху управляващите за намиране на опция. Именно Tesla бе една от тези компании, която се споразумя с държавното управление да показа проект за произвеждане, който да ограничи разпространяването на вируса и да държи популацията в сигурност.
`Служителите

Според Bloomberg, този проект включва раздаването на спални чували и матраци, обособяването на специфични места за спане, хранене, развлечение и хигиена на служащите, които няма да имат право да напущат границите на завода. Това ще продължи до 1 май, а служащите ще би трябвало да ревизират температурата си два пъти дневно и да си вършат тест за COVID-19 през първите три дни на своето престояване във фабриката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР