Служители на Столична община обхождат и стриктно наблюдават трамвайното трасе

...
Служители на Столична община обхождат и стриктно наблюдават трамвайното трасе
Коментари Харесай

Камери следят възобновеното движение на трамваи по Граф Игнатиев

Служители на Столична община обхождат и прецизно следят трамвайното трасе по улица „ Граф Игнатиев” тази заран. Движението на трамваите по емблематичната улица бе възобновено в 4.00 часа сутринта, съобщи БГНЕС.

На завоя на „ Графа” с улица „ Алабин” е паркиран и микробус на Столична община, оборудван с техника за видеонаблюдение. Камерите ще наблюдават придвижването на трамваите мотриси по линиите 8, 10 и 12 през целия ден.

Трамваите по „ Графа” потеглиха след 7-месечно спиране поради огромния ремонт на улицата и прилежащите ѝ пространства – площад „ Славейков” и градинката при храм „ Свети Седмочисленици”. Първоначалният период, който даде Йорданка Фандъкова, за възобновяване на придвижването бе октомври. Два месеца след този период, кавги за качеството на ремонта, една заместник-кметска оставка, съпроводена с повдигнато от прокуратурата обвиняване, за Коледа столичани и посетители на града още веднъж си имат трамвай по „ Графа”.

Ремонтът обаче продължава. Прилежащите по „ Графа” пространства към момента не са приключени, стоят загражденията, при „ Славейков”, при площад „ Гарибалди” и към градинката на „ Свети Седмочисленици”.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР